OFFLINE, ONLINE
[unex_ce_button id="content_iy95ica0q,column_content_uvtnq2rdm" button_text_color="#00a4ff" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="" button_padding="10px 10px 10px 10px" button_border_width="1px" button_border_color="#00a4ff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#00a4ff" button_border_hover_color="" button_link="https://www.compar.nl/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DAT HEB IK NODIG[/ce_button]
Van een blanco pagina

Een bedrijf gaat starten en nog niets anders dan de naam en het product zijn bekend. WeesVeilig, leverancier en installateur van beveiligingssystemen. Dan is er ineens van alles nodig. En dan is snelheid geboden, want omzetverlies is uit den boze.

Naar een complete lijn

Na een korte bureauselectie koos WeesVeilig voor ComPar. In korte tijd zijn de basiselementen als huisstijl en website ontwikkeld. Aanscherpingen zoals IT-implementaties, formulieren en gedrukte informatie volgden. Er kon gewerkt worden voordat alles tot in de puntjes was uitgewerkt. En dat werkt.