MERWEDE VALVES

[unex_ce_button id="content_iy95ica0q,column_content_uvtnq2rdm" button_text_color="#00a4ff" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="" button_padding="10px 10px 10px 10px" button_border_width="1px" button_border_color="#00a4ff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#00a4ff" button_border_hover_color="" button_link="https://www.compar.nl/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DAT HEB IK NODIG[/ce_button]
Mooie technische producten

Afsluiters. Kleppen in de volksmond. Van die hele grote die, als het nodig is, complete olietoevoerleidingen afsluiten. Of kleinere. Betrouwbaarheid voor optimale veiligheid. Zekerheid in het leiden van stromen en veiligheid in afsluiten bij calamiteiten. Productie vooral in maatwerk. Unieke afsluiters geheel ontwikkeld op de bestekeisen van de internationaal opererende klanten. Technisch hoogwaardige producten die vanaf de tekentafel bij Merwede Valves in goede handen zijn.

Kwalitatieve technische uitstraling

Samen met Merwede Valves zijn wij in 11 jaar tijd gegroeid naar een nieuwe uitstraling die past bij de groei van de organisatie. Kwalitatief en technisch. Geen productfolders meer maar een hoogwaardige imagebrochure die de ambities van de klant duidelijk weergeeft. "Van ons mag je wat verwachten. En dat maken we waar ook!" Een beetje lef gecombineerd met technische kennis en ervaring. Gewoon laten zien dat Nederlanders kwaliteit leveren.