NAVACQS SEAL SUPPLIERS

[unex_ce_button id="content_iy95ica0q,column_content_uvtnq2rdm" button_text_color="#00a4ff" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="" button_padding="10px 10px 10px 10px" button_border_width="1px" button_border_color="#00a4ff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#00a4ff" button_border_hover_color="" button_link="https://www.compar.nl/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DAT HEB IK NODIG[/ce_button]
Of eigenlijk Navacqs

Navacqs Seal Suppliers is in 2009 aan de rij ComPar klanten toegevoegd. Een Rotterdams bedrijf dat sterk is in het leveren van oplossingen ontwikkeld vanuit een grote kennis van de markten waarin zij opereert. Producten die nodig zijn voor veiligheid en zekerheid. De kennis van die markten en het partner zijn van de klanten zorgen dat Navacqs Seal Suppliers zeer gezond groeit en een vooraanstaande speler op de Europese markt is.

Nieuwe naam, nieuwe uitstraling

In 2015 was het tijd voor een aanpassing van de bedrijfsstrategie en een nieuwe commerciƫle positionering. Meedenken vanaf het begin en strategische beslissingen nemen zoals de keuze van de naam (Seal Suppliers is niet langer afdoende) is niet alleen leuk werk, het is meteen de beste briefing voor een goede uitwerking van die strategie. Het werd Navacqs.