FYSERGO EINDEJAARSGESCHENK

[unex_ce_button id="content_iy95ica0q,column_content_uvtnq2rdm" button_text_color="#00a4ff" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="" button_padding="10px 10px 10px 10px" button_border_width="1px" button_border_color="#00a4ff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#00a4ff" button_border_hover_color="" button_link="https://www.compar.nl/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DAT HEB IK NODIG[/ce_button]
Van eindejaarsgeschenk…

Fysergo zorgt voor optimale inzetbaarheid van mensen. Fysiek en mentaal. Fysergo weet de kracht van mensen optimaal te benutten. Ook de kracht van hun eigen mensen. Die worden nauw betrokken in alle ontwikkelingen binnen de organisatie. Optimale interne communicatie zorgt voor een optimale uitstraling naar de klanten en kennis van de producten en diensten. Daarom wordt in 2015 het eindejaarsgeschenk voor het personeel één van de eigen producten: de FitBit. Het horloge dat je motiveert en stimuleert om gezonder te leven.

… tot uitdagende teambuilding

Maar niet zomaar. De Fysergo specialisten zijn in staat mensen op een positieve manier uit te dagen en zo doelen te bereiken waarvan ze zelf nooit gedacht hadden die te kunnen halen. Daarom zit aan die FitBit ook een opdracht vast. De opdracht om samen stappen te maken. Zo veel mogelijk en naar een van te voren gesteld doel. Optimale teambuilding ook intern. ComPar ontwikkelde de verpakking.