MEDTECH ADVANCEMENT

OFFLINE / ONLINE
[unex_ce_button id="content_iy95ica0q,column_content_uvtnq2rdm" button_text_color="#00a4ff" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="" button_padding="10px 10px 10px 10px" button_border_width="1px" button_border_color="#00a4ff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#00a4ff" button_border_hover_color="" button_link="https://www.compar.nl/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DAT HEB IK NODIG[/ce_button]
Een frisse start

Een nieuwe onderneming op de internationale markt van medisch specialisten. Een grote stap en een stimulerende uitdaging. Een bewuste stap ook en goed doordacht. Daarom koos Medtech Advancement voor ComPar. Om mee te werken aan die frisse start in 2016 en te zorgen dat alles wat nodig is er ook op het juiste moment is.

Met een frisse uitstraling

Website, huisstijl een eerste leaflets in een frisse stijl. Passend bij de markt. Medisch, specialisten, dus clean en overtuigend. Groots. Geslaagd, al zeggen de klant en wij het zelf.